Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 20 augustus 2016

VERJAARDAG: WILLY RUYS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
WILLY RUYS
(Nederlandse akteur, 1909-1983)
Hij heeft niet aan heel erg veel films en TV-series meegewerkt, maar dat is kennelijk niet nodig om bekend te worden in Nederland. Willy heeft dat voor elkaar gekregen door zijn rol als Dikke Deur in de reeksen van Pipo de Clown (1958-1975).

verder noem ik alleen nog
Robert Plant ( (Engelse zanger, 1948, bekend als voorman van de formatie Led Zeppelin)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten