Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 17 augustus 2016

VERJAARDAG: MAE WEST

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MAE WEST
(Amerikaanse actrice, 1893-1980)
Mae West is een beroemdheid uit Hollywood, maar dat kan niet zijn gekomen door de hoeveelheid films die ze heeft gemaakt. Tussen 1932 en 1978 zijn er dat slechts 12.
Zij is een van de weinige Hollywood legendes die haar eigen teksten schreef en vaak ook de verhalen en scenario's van haar films. Ze is de bedenker van one-liners zoals die hieronder staat afgebeeld.

en verder vandaag
Koos Postema (Nederlandse presentator, 1932), Robert de Niro (Amerikaanse akteur en regisseur, 1943), Willem Duys (Nederlandse presentator, 1928-2011) en Fritz Wepper (Duitse akteur, 1941, voornamelijk bekend als Harry Klein de assistent van Derrick)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten