Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 14 augustus 2016

SEX WEB

Vandaag weer eens een erotisch spel. Dat is lang geleden, maar je komt ze in de kringloopwinkels niet zo heel vaak tegen, zeker het spel van vandaag: Sex Web.
De doos (28x28cm) heeft een opvallende cover. Niet alleen de foto. Ook de naam heeft een redelijk ontwerp, met het XXX logo in het midden. Op de onderzijde staat helemaal niets.
De inhoud van de doos is sober. Het meest opvallende is het speelbord (50x50cm), waar dezelfde afbeelding terugkomt als op de voorzijde van de doos.
Daarnaast zitten er twee pionnen in, een dobbelsteen en 112 kaarten, verdeeld over vier kategorieën:
- Soft
- Warm
- Hot
- Hard
Hieronder volgen per kategorie de voorzijde van de kaartjes.
SOFT

WARM

HOT

HARD
Feitelijk gezien worden de plaatjes nergens echt hard.

Dit spel is in 2000 speciaal ontwikkeld voor PABO BV te Walsoorden, door Nobel Games.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten