Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 28 augustus 2016

VERJAARDAG: JOOP DODERER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JOOP DODERER
(Nederlandse akteur, 1921-2005)
De man behoeft weinig woorden. Ondanks zijn vele rollen op toneel en in buitenlandse films kon hij niet loskomen van zijn meest beroemde karakter, bijna zijn alter-ego: Swiebertje, een rol die hij gespeeld heeft van 1955 tot 1975.

en verder
Johan Wolfgang von Goethe (Duitse dichter, wetenschapper, schrijver en filosoof, 1749-1832), Jack Kirby (Amerikaanse stripauteur, 1917-1994), David Soul (Amerikaanse akteur en zanger, 1943, bekend van o.a. de TV-serie Starsky en Hutch), Jason Priestley (Amerikaanse akteur, 1969, vooral bekend vanwege de TV-serie Beverly Hills 90210) en Shania Twain (Canadese zangeres, 1965)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten