Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 25 augustus 2016

VERJAARDAG: CLAUDIA SCHIFFER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
CLAUDIA SCHIFFER
(Duits model en actrice, 1970)

en verder
Lou van Burg (Nederlandse presentator en kwismaster, 1917-1986), Sean Connery (Amerikaanse akteur, 1930), Victor Löw (Nederlandse akteur, 1962), Amy MacDonald (Schotse zangeres, 1987), Tim Burton (Amerikaanse regisseur, 1958), Antonie Kamerling (Nederlandse akteur en zanger, 1966-2010) en Peter Gilmore (Engelse akteur, 1931-2013, bekend als James Onedin in de TV-serie The Onedun Line)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten