Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 7 augustus 2016

LOURDES 108: PLASTIC VELDFLES

Ik weet het niet. Is een veldfles een logisch Lourdesobject? Je kunt er in elk geval het bronwater in tappen. Erg praktisch is deze pakweg 20cm hoge flacon niet, aangezien de afbeelding van papier er gewoon op geplakt is. Je mag dus geen water knoeien. Dat is met mijn exemplaar niet gebeurd. Of hij is gewoon nooit gebruikt.

Twee plaatjes sieren de fles: het bekende tafereel in de grot met Bernadette en Maria en een foto van de kerken met de tekst 'Souvenir de Lourdes'

Geen gegevens bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten