Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 9 juli 2016

BEELDJE KIND MET HAND

 
Een opvallend klein beeldje van ongeveer 12cm hoog voorstellende een klein meisje dat liefkozend een grote hand vastpakt. Een zoektocht op internet levert wel kindjes in grote handen op, maar die lijken geen van alle in de verste verte op dit beeldje. Het gaat of om een baby in de beschermende hand van ouders (of zoiets dergelijks) of beschermend in het algemeen of iets relligieus.

Mijn beeldje heeft hier helemaal niets van. Het is teder en het lijkt een meisje (dus niet het kindje Jezus). Kortom, ik kom er niet uit. Omdat het een nogal driedimensionaal beeldje is volgen hieronder enkele impressies. Als iemand weet wat het voorstelt, dan graag een reactie achterlaten of mailen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten