Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 17 juli 2016

LEUKE OGENBLIKKEN NUMMER 4

Op zich is een moppenboekje een niet vreemd object, maar een moppentijdschrift was mij onbekend. Niet zo maar moppen maar 'op 't randje, op 't kantje af' zoals op de voorzijde staat te lezen en natuurlijk ook wel blijkt uit het plaatje. Met deze mop is ook wel de toon gezet van het hele tijdschrift. Het is echt een gedateerd tijdverschijnsel.

Volgens een verkoopwinkel op internet, die nummer 1 aanbiedt, dateert dat nummer uit 1969. Heel goed mogelijk. Mijn nummer 4 kan ik wel dateren in 1970.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten