Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 23 juli 2016

VERJAARDAG: FRANS WEISZ

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
FRANS WEISZ
(Nederlands filmregisseur, 1938)
Sinds 1964 heeft Frans 27 produkties op zijn naam staan, zowel korte als lange films alsook werk voor TV.. De namen die mij nu nog steeds het meeste zeggen zijn De inbreker (1972) en Naakt over de schutting (1973).

Frans Weisz wordt vandaag 78 jaar.
GEFELICITEERD!
en verder
Theo van Gogh (Nederlandse filmregisseur, 1957-2004), Daniel Radcliffe (Engelse akteur, 1989, vooral bekend als de jongeman die Harry Potter gestalte heeft gegeven)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten