Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 18 juli 2016

VERJAARDAG: PAUL VERHOEVEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
PAUL VERHOEVEN
(Nederlands filmregisseur, 1938)
Begon als regisseur van de TV-serie Floris in 1969 en groeide uit tot de regisseur van films als Turks Fruit, Soldaat van Oranje, Robocop en Basic Instinct.

Paul wordt vandaag 78 jaar.
GEFELICITEERD!
en verder
Nelson Mandela (Zuidafrikaanse politikus, 1918-2013), Simon Vinkenoog (Nederlandse schrijver, 1928-2009), Screamin' Jay Hawkins (Amerikaanse zanger, 1929-2000), Martha Reeves (Amerikaanse zangeres, 1941, bekend van Martha and the Vandella's)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten