Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 20 juli 2016

VERJAARDAG: DIANA RIGG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
DIANA RIGG
(Engelse actrice, 1938)
Hoewel ze eigenlijk best nog aktief is in haar vak (Game of Thrones) en feitelijk nooit lang van de TV of uit de bioskoop is weggeweest sinds 1959, is ze toch voornamelijk bekend als Emma Peel in de TV-serie The Avengers, in Nederland De Wrekers genaamd.
Tussen 1965 en 1968 heeft ze deze rol vervuld in 52 afleveringen.
Diana wordt vandaag 78 jaar.
GEFELICITEERD!
en verder
Petrarca (Italiaanse schrijver, 1304-1374, vooral bekend door zijn gedichten over Laura), Carlos Santana (Amerikaanse gitarist van Mexicaanse afkomst, 1947, bekend van de band Santana)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten