Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 3 juli 2016

VERJAARDAG: EDDY PAAPE

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
EDDY PAAPE
Eddy Paape (1920-2012) is een Belgische striptekenaar, die vooral bekend is geworden door zijn kreatie Luc Orient. Op scenario's van Greg zijn er van deze figuur tussen 1969 en 1994 18 boeken uitgekomen.
en
Ken Russell (Amerikaanse filmregisseur, 1927-2011), George Sanders (Amerikaanse akteur, 1906-1972, o.a. bekend als Mr.Freeze in de cult-serie Batman), Franz Kafka (Duitse schrijver, 1883-1924, bekend van o.a. Die Verwandlung en Das Prozess), Tom Cruise (Amerikaanse akteur, 1962)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten