Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 1 juli 2016

VERJAARDAG: WIM T.SCHIPPERS en PAMELA ANDERSON

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
WIM T. SCHIPPERS
(Nederlands schrijver, zanger, regisseur, stemartiest en akteur, 1942)


PAMELA ANDERSON
(Amerikaans model en actrice, 1967)
 
 

en verder nog
Claude Berri (Franse filmregisseur en akteur, 1934-2009), Charles Laughton (Amerikaanse akteur, 1899-1962), Birgit Schuurman (Nederlandse zangeres en actrice, 1977, was o.a. te zien in de bioskoopfilm Floris uit 2004), Dan Aykroyd (Amerikaanse akteur, 1952), Harrie Jekkers (Nederlands muzikant en zanger, 1951, voorman van 't Klein Orkest), Olivia de Havilland (Amerikaanse actrice, 1916)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten