Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 26 juli 2016

VERJAARDAG: HELEN MIRREN e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
HELEN MIRREN
(Amerikaanse actrice, 1945)

SUSAN GEORGE
(Amerikaanse actrice, 1950)


SANDRA BULLOCK
(Amerikaanse actrice, 1964)
en
Blake Edwards (Amerikaanse filmregisseur, 1922-2010, bekend van o.a. de Pink Panther films), Mick Jagger (Engelse zanger en akteur, 1943, bekend als frontman van The Rolling Stobes) en Stanley Kubrick (Amerikaanse regisseur, 1928-2009)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten