Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 24 juli 2016

LOURDES 107: PLASTIC ALTAARTJE

Eerlijk gezegd weet ik niet wat dit object moet voorstellen of hoe je het moest tentoonstellen. Het is ongeveer 12 cm hoog en kan gewoon staan. Onderaan lijkt een soort van trap, bovenaan een soort ornamentiek. Het heeft iets van een miniatuurkapel of altaar. Bovenin is ook een gaatje, zodat je het ook kunt ophangen. Het geheel is uitgevoerd in echt goudkleurig plastic. Sfeervol en merkwaardig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten