Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 30 juli 2016

VERJAARDAG: ARNOLD SCHWARZENEGGER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ARNOLD SCHWARZENEGGER
(Amerikaanse akteur en politikus van Oostenrijkse oorsprong, 1947)
Bekend van erg veel bekende aktiefilms zoals Terminator, Predator en Expendables, maar uiteraard ook de film waar hij bekend mee is geworden, zijn grote doorbraak Conan (1982).
Arnold wordt vandaag 69 jaar.
GEFELICITEERD!
en verder nog
Henry Ford (Amerikaans zakenman, 1863-1947, grote man achter het automerk met zijn naam), Paul Anka (Amerikaanse zanger, 1941), Jean Reno (Frans akteur, 1948), Kate Bush (Engelse zangeres, 1958, bekend van de hit Wuthering Heights uit 1978) Hilary Swank (Amerikaanse actrice, 1974, o.a. bekend van de film Billion Dollar Baby uit 2004)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten