Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 6 juli 2016

VERJAARDAG: BURT WARD

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
BURT WARD
(Amerikaanse akteur, 1945)
Ondanks het feit dat hij sinds 1966 vrij konstant aktief is geweest binnen de film- en TVwereld, is hij toch vooral bekend vanwege zijn rol als Robin, the boy wonder uit de cult-derie Batman (1966-1968) 


en alle afgeleiden daarvan zoals een 'rol' in de aflevering Large Marge van de Simpsons.uit 2002.
Burt wordt vandaag 71 jaar.
GEFELICITEERD!
en
Willem Dudok (Nederlandse architekt 1884-1974), Madame Claude (Franse bordeelhoudster, 1923-2015, bekend vanwege de film uit 1977 met dezelfde naam), Gied Jaspars (Nederlandse televisiemaker, 1939-1996, o.a. bekend door zijn samenwerking met Wim T.Schippers), Sylvester Stallone (Amerikaanse akteur, 1946), Bill Haley (Amerikaanse zanger, 1925-1981, bekend van o.a. de hit Rock around the clock), Gordon (Nederlandse zanger en presentator, 1968)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten