Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 15 juli 2016

VERJAARDAG: BRIGITTE NIELSEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
BRIGITTE NIELSEN
(Deense actrice, model en zangeres, 1963)

Bekend van haar korte huwelijk met Sylvester Stallone in 1985, waardoor ze even - in datzelfde jaar - in de picture stond met de films Red Sonja en Rocky IV, alsook een optreden in de Playboy.
en verder
Rembrandt van Rijn (Nederlandse schilder, 1606-1669), Linda Ronstadt (Amerikaanse zangeres, 1946), Ian Curtis (Engelse zanger, 1956-1980, bekend als voorman van de band Joy Division), Joe Satriani (Amerikaanse gitarist, 1956)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten