Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 8 juli 2016

VERJAARDAG: LINDA DE MOL

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
LINDA DE MOL
(Nederlandse presentatrice en actrice, 1964)


en
Jean de la Fontaine (Franse schrijver, 1621-1695, vooral bekend vanwege zijn fabels), Ferdinand von Zeppelin (Duits uitvinder en luchtvaartpionier, 1838-1917, bedenker van de zeppelin), John D.Rockefeller (Amerikaanse zakenman en filantroop, 1839-1937), Angelica Houston (Amerikaanse actrice, 1951)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten