Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 9 juli 2016

VERJAARDAG: JERNEY KAAGMAN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JERNEY KAAGMAN
(Nederlands zangeres, 1943)
Naast jurylid van het TV-programma Idols (2002-2008), was ze ooit de zangeres van de band Earth & Fire (1969-1983).
Jerney wordt vandaag 73 jaar.
GEFELICITEERD!
en
Lee Hazlewood (Amerikaanse zanger en liedjesschrijver, 1929-2007, o.a. bekend door zijn duetten met Nancy Sinatra), Brian Dennehy (Amerikaanse akteur, 1938), Tom Hanks (Amerikaanse akteur, 1956), Jim Kerr (Engelse zanger, 1959, voorman van de band The Simpleminds)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten