Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 24 juli 2016

VERJAARDAG: HERMAN KORTEKAAS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
HERMAN KORTEKAAS
(Nederlands akteur, 1930)
Bekend als Lowietje in de TV-serie Baantjer (1996-1998), Jopie Schellenduin in Zeg 'ns AAA (1984-1993) en uiteraard als Kokki in de jeugdserie Peppi en Kokki (1972-1978).

Herman Kortekaas wordt vandaag 86 jaar.

GEFELICITEERD!
en verder
Mel Ramos (Amerikaanse kunstschilder, 1935, bekend om zijn hyperrealistische stijl), Colin Blunstone (Engelse zanger, 1945), Jennifer Lopez (Amerikaanse actrice, zangeres en model, 1969)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten