Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 19 juli 2016

VERJAARDAG: WILLEM NIJHOLT

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
WILLEM NIJHOLT
(Nederlands akteur en zanger, 1934)
Hij is vooral bekend door TV-series als Penoza II (2012-2013), Willem van Oranje (1984), Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen mijnheer? (1975), De stille kracht (1974) en natuurlijk Oebele (1968)


en verder
Brian May (Engelse gitarist, zanger en komponist, 1947, vooral bekend als lid van de rockformatie Queen), Juliane Werding (Duitse zangeres, 1956)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten