Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 7 juli 2016

VERJAARDAG: JEROME REEHUIS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JEROME REEHUIS
(Nederlands akteur, 1939-2013)
en
George Cukor (Amerikaanse regisseur, 1899-1983, bekend van o.a. My fair lady uit 1964), Vittorio de Sicca (Italiaans akteur en regisseur, 1901-1974), Dik Bruynesteyn (Nederlandse tekenaar en illustrator, 1927-2012, vooral bekend van de sportstrip Appie Happie), Ringo Starr (Engelse muzikant en akteur, 1940, vooral bekend als drummer van The Beatles)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten