Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 27 juli 2016

VERJAARDAG: MONIQUE SLUYTER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MONIQUE SLUYTER
(Nederlands model en presentatrice, 1967)
 

Monique wordt vandaag 49 jaar.

GEFELICITEERD!

en verder nog
Henny Vrienten (Nederlandse zanger en komponst, 1948, vooral bekend door zijn bijdrage aan de groep Doe Maar), Sjoukje Hooymaayer (Nederlandse actrice, 1940, vooral bekend als dokter Lydie van der Ploeg in de TV-serie Zeg 'ns AAA), Philip Freriks (Nederlandse presentator en 1940), Patrick Stoof (Nederlandse akteur, 1967)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten