Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 11 juli 2016

VERJAARDAG: REG VARNEY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
REG VARNEY
(Engelse akteur, 1916-2008)
Reg Varney is vooral bekend geworden als Stan Butler in de TV-serie On the buses (1969-1973). In Nederland heette deze serie Dubbeldekkers. Ook zijn er drie bioskoopfilms van gemaakt.
en 
Yul Brynner (akteur van Russische komaf, met het Franse burgerschap, maar voornamelijk bekend door Amerikaanse films en toneelstukken, 1920-1985), Dolf de Vries (Nederlandse akteur, 1937), Seth Gaaikema (Nederlandse cabaretier, 1936-2014)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten