Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 21 juli 2016

VERJAARDAG: CHARLOTTE GAINSBOURG

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
CHARLOTTE GAINSBOURG
(Franse actrice en zangeres, 1971)
Charlotte is de oudste dochter van Serge Gainsbourg en Jane Birkin. Ze begint in 1984 te akteren en heeft sindsdien aan 57 films meegewerkt. 


Ook heeft ze enkele platen volgezongen, eerst met haar vader, daarna solo.


Charlotte wordt vandaag 45 jaar.
GEFELICITEERD!
en verder
Alexander de Grote (Grieks staatsman en veldheer, 356-323), Norman Jewison (Amerikaanse regisseur, 1926, o.a. bekend van de film Jesus Christ Superstar), Belcampo (Nederlandse schrijver, 1902-1990), Robin Williams (Amerikaanse akteur, 1951-2014), Molly Sugden (Engelse actrice, 1922-2009, vooral bekend als Mrs,Slocombe in de TV-serie Are you being served?), Cat Stevens (Engelse zanger, 1948, o.a. bekend van de hit Morning has broken)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten