Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 25 juli 2016

VERJAARDAG: VANESSA

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
VANESSA
(Nederlandse zangeres, model en zakenvrouw, 1951)
Vanessa is het pseudoniem van Connie Witteman, later Breukhoven. Ze heeft enkele tophits gehad, waaronder Upside down en Dynamite (allebei in 1982). Ze heeft in één film meegespeeld: De Boezemvriend (1982).
In 1985 is in vol ornaat te bewonderen in de Penthouse.
Connie wordt vandaag 65 jaar.
GEFELICITEERD!
en verder
Ko van Dijk (Nederlandse akteur, 1916-1978), Claude Zidi (Franse regisseur, 1934)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten