Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 2 februari 2016

101 DALMATIANS 25: VIEWMASTER

Een viewmaster verpakking in een formaat dat ik nog niet eerder had gezien. Doorgaans is de verpakking net groot genoeg om een schijfje te omsluiten. Deze uitvoering meet 20x21cm. Je moet hem uitklappen om de teksten bij de foto's te kunnen lezen en om de schijfjes te kunnen pakken. Helemaal uitgeklapt meet het object dus 60x21cm. Aan de binnenzijde ook nog een kleurplaat met (heel vreemd) Doc uit Snowwhite.Geproduceerd in Belgie. Jaar onbekend. Code NB 532 - N

Geen opmerkingen:

Een reactie posten