Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 10 februari 2016

VERJAARDAG: ROBERT WAGNER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag was er niert echt veel keus, maar daarmee wordt de keuze niet gemakkelijker. De mogelijke jarige zijn: Laura Dern (1967), Hazel Court (actrice, bekend van de Hammer film Curse of Frankenstein, 1926-2008), Roberta Flack (1937) of Robert Wagner (1930). Mijn keuze is gevallen op
ROBERT WAGNER
Robert Wagner (1930) is een Amerikaans film- en televisieakteur. Hij is de laatste jaren vooral bekend vanwege de drie Austin Powers-films, waarin hij de schurk Number 2 speelt (1997, 1999 en 2002). 
Op TV heeft hij bekendheid gekregen door vier populaire Amerikaanse series, die samen een periode van bijna 30 jaar bestrijken: It Takes a Thief (1968–1970), Colditz (1972-1974), Switch (1975–1978) en Hart to Hart (1979–1984). De eerste is in Nederland uitgezonden als De Dief van Washington. Alle afleveringen van deze serie zijn tegenwoordig verkrijgbaar op DVD.

IT TAKES A THIEF


COLDITZ


SWITCH


HART TO HART

Robert Wagner wordt vandaag 86 en is nog steeds aktief in films en TV-series.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten