Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 13 februari 2016

VERJAARDAG: MANUËLA KEMP

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag : Kim Novak (Amerikaanse actrice, 1933), Robbie Williams (zanger, 1974) of Peter Gabriel (1950), maar mijn keuze is gevallen op
MANUËLA KEMP
Manuëla Kemp (1963) is een Nederlandse zangeres en presentatrice. Kenmerkend is haar hese stemgeluid.
Kemp begon haar loopbaan als zangeres. Ze werkte samen met Nancy Boyd en zong later in de meidengroep The Revellettes. In 1990 maakte ze de overstap naar televisie toen Joop van den Ende haar vroeg voor de presentatie van het onderdeel de Nationale Postcode Loterij in het quizprogramma De 64.000 gulden vraag met Jos Brink. Daarna was ze onder andere te zien in Eigen Huis & Tuin, Wie-O-Wie, Twee Vrouwen op Stap in..., Maan bij Nacht, het Swingpaleis en De vrienden van Amstel LIVE, waar ze ook zelf in zong. Ook presenteerde ze voor de KRO Markant Nederland. In 2000 kwam haar eigen cd Slapeloze nachten met 13 Nederlandstalige liedjes uit. Hieronder de titelsong van deze CD.


Manuëla wordt vandaag 53 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten