Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 24 februari 2016

ANGRY BIRDS SPACE SPEL

Het bekende spel Angry Birds overgezet van computer naar de tafel.
De doos meet 20x26,5cm, met een dikte van 5cm. Het deksel heeft wat doorkijkjes, zodat je enkele figuren kunt zien. Het spel is uitgevoerd in 4 talen: Frans, Duits, Italiaans en Nederlands.
De achterkant (of onderkant) lijkt net de advertentie uit een tijdschrift. Hier wordt enigszins aangetoond wat er allemaal in de doos zit.
De inhoud van de doos schuift als geheel naar buiten, waarna de inhoud zichtbaar wordt: De befaamde katapult, varkens, vogel en bouwstenen.
Uiteraard ook een boekje met de spelregels in de vier vermelde talen.
Het is een uitgave van Mattel uit 2012, gebaseerd op het computerspel van Rovio Entertainment, waar de rechten liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten