Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 28 februari 2016

AUTO KINDER CASSETTE REVISITED

Eindelijk, eindelijk ja eindelijk heb ik de "cassette voor in de auto met een heleboel leuke verhaaltjes, hoorspelletjes, liedjes en andere fijne luisterdingen voor onderweg" gedigitaliseerd. Allebei de kanten van de cassette duren 31 minuten (of om met Joep mee te spreken 31 meter).
Iedereen die er om gevraagd heeft veel luisterplezier en laat even weten of het nog steeds leuk is om naar te luisteren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten