Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 18 februari 2016

VERJAARDAG: JOHN TRAVOLTA e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JOHN TRAVOLTA (1954)
Amerikaanse akteur en zanger

CYBILL SHEPHERD (1950)
Amerikaanse actrice
Bij mij voornamelijk bekend van de hoofdrol in de laatste Hammer film uit 1976 The Lady Vanishes.

JACK PALANCE (1919-2006)
Amerikaanse akteur
In 1957 stond hij model voor de cowboy Phil IJzerdraad in de Lucky Luke strip met dezelfde naam. Het was de eerste keer dat tekenaar Morris een figuur uit zijn strip op een filmster baseerde.
 

MILOS FORMAN (1932)
Amerikaanse regisseur, vooral bekend van de films One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975), Hair (1979) en Amadeus (1984)

YOKO ONO (1933)
kunstenares en vrouw van John Lennon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten