Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 19 februari 2016

VERJAARDAG: KIKI CLASSEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag heb ik de keuze tussen: Danny de Munck (zanger en akteur, 1970), Katja Schuurman (actrice, 1975), Tonnie Eiting (Nederlandse striptekenaar, 1961),  Lee Marvin (Amerikaans akteur, 1924-1987), Havank (Nederlands schrijver, 1904-1964), Annie de Reuver (zangeres, 1917-2016) of Françoise Hardy (Franse zangeres, vooral bekend vanwege haar hit Tout les garçons et les filles, 1944), maar mijn keuze is gevallen op
KIKI CLASSEN
Kiki Classen (1964) is een Nederlands actrice en televisiepresentatrice, bij het grote publiek voornamelijk bekend van haar rol Wiep in de TV-serie Zeg 'ns Aaa, in het begin van de jaren 80. In 1990 speelt ze mee in de serie Diamant. Voor het overige is ze vooral te bewonderen op het toneel.
In 1990 stond ze in de Nederlandse Playboy.


Kiki wordt vandaag 52 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten