Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 20 februari 2016

VERJAARDAG: CINDY CRAWFORD

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor: Ton Kas (1959), André van Duin (1947),  Elles Berger (1940), Sidney Poitier (1927), Kurt Cobain (1967-1994) of Willem van Hanegem (1944), maar mijn keuze is gevallen op
CINDY CRAWFORD
Cindy Crawford (1966) is een Amerikaans topmodel. Ze studeerde enige maanden voor scheikundig ingenieur en was in haar studententijd reeds model. Toen ze in 1982 de Elite Look of the Year-prijs won, brak ze definitief door als model en stopte met de studie. Ze was een van de eerste topmodellen die andere lukratieve aktiviteiten ontplooide. Naast modeshows sloot ze ook langdurige kontrakten met Omega, Revlon en Pepsi.

Cindy wordt vandaag 50 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten