Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 9 februari 2016

VERJAARDAG: LOLO FERRARI

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag vind ik wel een heel moeilijke dag met veel mogelijkheden: Joe Pesci (Amerikaans akteur, 1943), Mia Farrow (Amerikaanse actrice, 1945), Carole King (zangeres, 1942), Barry Mann (songwriter, 1939) of Herman Pieter de Boer (Nederlands schrijver, 1928-2014), maar mijn keuze is uiteindelijk - na wat wikken en wegen - toch gevallen op
LOLO FERRARI
Lolo Ferrari is het pseudoniem van Ève Geneviève Aline Vallois (1963-2000). Ze was een Franse danseres en (porno)actrice. Ze had een borstomvang van 130 centimeter.
Als tiener deed ze wat modellenwerk, maar ze vond haar natuurlijke borstomvang niet voldoende. Daarom liet ze vergrotende borstprothesen plaatsen. Dit liet ze 22 keer doen. 
Ferrari werd opgemerkt op het Filmfestival van Cannes van 1996 bij de voorstelling van de film Camping Cosmos, waarin ze de rol speelt van de wulpse echtgenote van de campinguitbater. 
Op 5 maart 2000 pleegde Ferrari zelfmoord. 
Ze heeft een schamel hitje gehad, met de veelzeggende titel: Airbag Generation (1996).

Lolo Ferrari zou vandaag 53 jaar zijn geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten