Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 27 februari 2016

VERJAARDAG: ERIK VAN 'T WOUT

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag had ik de keuze uit: Henk Westbroek (zanger, 1952), Tim Oliehoek (regisseur, 1989), Elizabeth Taylor (1932-2011) of Steve Harley (Engelse zanger, 1951), maar mijn keuze is gevallen op
ERIK VAN 'T WOUT
Erik van 't Wout (1961) is een Nederlands akteur en regisseur.

Hij werd bekend door zijn rol als Aristides Quarles van Ispen in de KRO-jeugdserie Q & Q uit 1974. Hij speelde die rol ook in de vervolgserie Q & Q, kunst en vliegwerk uit 1976. Daarna had hij rollen in o.a. Dokter Vlimmen (1977), A Bridge too far (1977), De Kris Pusaka (1977-1978), Van de koele meren des doods (1982) en De Mannetjesmaker (1983).

In de jaren '80 was hij o.a. aktief als kamera-assistent en lichttechnikus en sinds de jaren '90 voornamelijk als regisseur. Zo regisseerde hij afleveringen van Baantjer, Spangen, Grijpstra en de Gier, Wildschut & De Vries, Verborgen Gebreken en Dokter Deen.
Hieronder een leuk programma, waarin Erik van 't Wout, Bram van Erkel en Harrie Geelen terugkijken op de serie Q en Q.

Erik van 't Wout wordt vandaag 55 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten