Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 3 februari 2016

VERJAARDAG: MORGAN FAIRCHILD

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Marijke Merckens (1948), Willeke Alberti (1945) of Koos Alberts (1947), maar de keuze is gevallen op
MORGAN FAIRCHILD
Morgan Fairchild (1950) is een Amerikaans actrice, die werd geboren als Patsy Ann McClenny. Als kind leed ze aan roodvonk waardoor ze deels doof werd. Haar artiestennaam Morgan is afkomstig van de film Morgan: A Suitable Case for Treatment uit 1966.
Vanaf midden jaren zeventig verscheen ze regelmatig als gastactrice in televisieseries als Happy Days, Kojak, Police Woman, Dallas, Magnum P.I., Mork & Mindy, North and South, Loveboat, Felcon Crest, Roseanna, Friends en uiteraard The Bold and the Beautiful.

Morgan Fairchild wordt vandaag 66 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten