Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 21 februari 2016

VERJAARDAG: JENNIFER LOVE HEWITT

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik kunnen kiezen voor: Sylvain Poons (Nederlandse zanger, vooral bekend van De Zuiderzee Ballade, 1896-1985), Alan Rickman (bekend van de Harry Potter films en uiteraard als schurk in de eerste Die Hard, 1946-2016), Nina Simone (Amerikaanse zangeres, 1933-2003) of Sam Peckinpah (Amerikaanse regisseur, 1925-1984), maar ik heb gekozen voor
JENNIFER LOVE HEWITT
Jennifer Love Hewitt (1979) is een Amerikaans actrice en zangeres die onder meer bekend is van  films als I Know What You Did Last Summer (1997) en het vervolg daarvan, I Still Know What You Did Last Summer (1998).

Naast acteren is ze ook aktief als zangeres. Tot nu toe heeft ze vier albums op haar naam staan: Love Songs (1992), Let's Go Bang (1995), Jennifer Love Hewitt (1996) en BareNaked (2002). Onderstaande klip is haar nieuwste produkt uit 2013: I'm a woman.

Jennifer wordt vandaag 37 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten