Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 28 februari 2016

VERJAARDAG: TOBY RIX e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zijn dat:
TOBY RIX (1920)
Pseudoniem van Tobias Lacunes. Nederlands zanger, clown, entertainer en akteur. Hij is de vader van Maroesja Lacunes (uit o.a. de TV-serie Tita Tovenaar)
Toby is vooral bekend vanwege de hit Malle vent ja (1956)

YOUP VAN 'T HEK (1954)
Nederlands cabaretier


DENNIS VAN DE VEN (1973)
Nederlands regisseur, akteur, schrijver, zanger, cabaretier en televisiemaker.
Hij is van de TV bekend door o.a. Draadstaal (VPRO) en Smeris (BNN). In beide programma's werkte hij samen met Jeroen van Koningsbrugge.
BRIAN JONES (1942-1969)
Engels muzikant, vooral bekend als lid van de Rolling Stones

Geen opmerkingen:

Een reactie posten