Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 7 februari 2016

VERJAARDAG: JULIETTE GRECO

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag zou ik hebben kunnen kiezen voor Will van Selst (1937-2009), James Spader (1960) of Johnny Jordaan (1934-1987), maar de keuze is gevallen op
JULIETTE GRÉCO
Juliette Gréco (1927) is en Franse zangeres en actrice. In deze laatste hoedanigheid heeft ze in meer dan 50 jaar aan slechts 24 produkties meegewerkt. Haar bekendheid zit meer in haar muziek, o.a. de liedjes die ze heeft gezongen van Serge Gainsbourg, zoals Accordéon en onderstaande nummers.
Bij een wat groter publiek is ze binnengekomen met het lied Déshabillez-moi (Kleed me uit) uit 1967. Hieronder de Engelstalige versie, waarbij een heel aardig foto-overzicht van Juliette is geplaatst.

Juliette Gréco wordt vandaag 89 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten