Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 23 februari 2016

VERJAARDAG: TOON HERMANS e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
TOON HERMANS (1916-1999)
Nederlands cabaretier

SYLVIA MILLECAM (1956-2001)
Nederlands cabaretiere

PETER FONDA (1940)
Amerikaanse akteur

SUGAR LEE HOOPER (1948-2010)
artiestennaam van Marja van der Toorn, was een Nederlandse zangeres, presentatrice, entertainer en TV-persoonlijkheid. Zij stond vooral bekend om haar stevige voorkomen, kaalgeschoren hoofd en felgekleurde jurken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten