Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 15 februari 2016

VERJAARDAG: PAULA MAJOOR

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Helmert Woudenberg (1945), Paula Udondek (1967)  of Chantal Janzen (1979), maar mijn keuze is gevallen op
PAULA MAJOOR
Paula Majoor (1942) is een Nederlands stem-actrice, die als lid van de hoorspelkern aan meer dan 400 hoorspelen heeft meegewerkt. Voor de TV kijkers was ze jarenlang de Nederlandse stem van Pippi Langkous. Ook leende zij haar stem aan personages uit poppen- en tekenfilmseries zoals Suske en Wiske (Suske), De Snorkels (Daphne, Dimmy en Willy) en The Thunderbirds. In deze laatste serie was zij TinTin.

Paula heeft ook meegespeeld in enkele TV-series, waaronder Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?, Onderweg naar morgen, Goede Tijden, Slechte Tijden en Flodder.

Paula Majoor wordt vandaag 74 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten