Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 22 april 2016

CAROL VOGES SITE

HET Verzameloord heeft er weer een zusterblog bij. Een die helemaal gewijd is aan het werk van de Nederlandse tekenaar en illustrator CAROL VOGES (1925-2001).
Hij is bekend van kinderboeken als Pietje Puk, Oki en Doki of Leks en Reks. Maar ook van Pa Pinkelman, Professor Gréghel en de strip Dinkie.
Op de nieuwe site komt alles voorbij. Neem een kijkje en laat eens weten wat je ervan vindt. De site is nog niet helemaal af. Er zal nog het nodige worden aangevuld, maar er is al behoorlijk wat te bekijken.. Klik HIER of op de link rechts in de groene balk. Veel plezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten