Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 9 april 2016

HET SLIMME SPOOK

Vandaag een boek met de titel Het Slimme Spook.
De uitgave in harde kaft meet 21x29cm en bevat slechts 36 pagina's met daarop 50 zeer sfeervolle tekeningen van Ron Embleton. De plaatjes zijn telkens voorzien van een korte tekst. Om een idee te krijgen van de sfeer, hieromder enkele voorbeelden van de plaatjes.
Op de achterkant van het boek leren we dat er vier delen zijn uitgegeven in deze Toverlantaarn Serie, maar zo te zien is dit de enige met tekeningen van Ron Embleton.
Het is in 1972 uitgebracht door Elsevier Benjamin, een onderafdeling van Elsevier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten