Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 30 april 2016

VERJAARDAG: PAUL HAENEN e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Kitty Janssen (Nederlandse actrice, 1930-2012),  Kirsten Dunst (Amerikaans actrice, 1982, bekend als Mary Jane Watson in verschillende Spiderman films), Babette van Veen (Nederlandse actrice en zangeres, 1968, vooral bekend als Linda Dekker in de TV-serie Goede Tijden, Slechte Tijden),
JULIANA
(voormalig Koningin der Nederlanden, 1909-2004), 

en
PAUL HAENEN
Paul Haenen (1946) is een Nederlands journalist, cabaretier, akteur, stemakteur, toneelschrijver, programmamaker en presentator, die bekendheid verwierf met personages als Magreet Dolman en Dominee Gremdaat en televisieprogramma's als Haenen voor de Nacht. Ook was/is hij de Nederlandse stem achter Bert uit Sesamstraat (naast Wim T.Schippers, die Ernie is.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten