Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 10 april 2016

SPIRIT COMIC No.1

In 1976 begint Semic Press in Amsterdam met het uitgeven van een Spirit tijdschrift, met daarin verschillende verhalen van de antiheld, geschreven en getekend door Will Eisner (1917-2005).
Naast 10 korte verhalen (allemaal in zwart-wit) bevat het blad nog wat info over tekenaar Will Eisner en over zijn kreatie De Spirit en bijfiguren Ebony, Dolan, zijn dochter Ellen en vrienden en vijanden van De Spirit.
Op de achterkant een advertentie van het blad Vampirella, maar daarover een andere keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten