Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 3 april 2016

VERJAARDAG: DORIS DAY

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Frederik van Eeden (Nederlandse schrijver, bekend van zijn romans De kleine Johannes (1887) en Van de koele meren des doods (1900), 1860-1932), Marlon Brando (Amerikaans akteur, kreeg grote bekendheid door zijn rol als Godfather in de gelijknamige films, 1924-2004), Eddie Murohy (Amerikaans akteur, 1960) en
DORIS DAY
(Amerikaanse actrice, 1924)
Doris Day (haar echte naam is overigens Doris Kappelhoff) (1924) is een Amerikaans zangeres en actrice. Zij speelde in 39 speelfilms en heeft in Amerika het imago van "buurmeisje" ('girl next door). Een van haar bekendste films is The Man who knew too much van Alfred Hitchcock (1956), waarin ze het lied Que sera sera zingt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten