Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 29 april 2016

VERJAARDAG: TONY VOS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag: Jean 'Toots' Thielemans (Belgische mondharmonikaspeler, 1922), Jean Rochefort (Frans akteur, 1930), Rod McKuen (Amerikaanse zanger, 1931-2015), Gerard Joling (Nederlandse zanger en presentator, 1960), Michelle Pfeiffer (Amerikaans actrice, 1958) en
TONY VOS
Tony Vos (1931) is een Nederlands saxofonist, komponist, arrangeur en producer. Als producer is hij het bekendste geworden door de eerst LP's van Boudewijn de Groot, in de jaren zestig.
Tony Vos wordt vandaag 85 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten