Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 14 april 2016

VERJAARDAG: JULIE CHRISTIE e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
JOHN GIELGUD
John Gielgud (1904-2000) is een Engelse akteur. Groot geworden met Shakespeare, maar in de herinnering gebleven als de eigenzinnige butler van miljonair Arthur in de gelijknamige film,

GERRY ANDERSON
Engelse regisseur en schrijver. De grote man achter poppenseries als The Thunderbirds, Captain Scarlet en menig andere, 1929-2012). Voor meer info over Gerry op HET Verzameloord klik HIER.

en
JULIE CHRISTIE

Julie Christie (1941) is een Engelse actrice die (tot 2012) heeft meegewerkt aan 52 films. Enkele bijzondere daarvan zijn Doctor Zhivago, Don't Look now, Petulia en Fahrenheit 451 van Francois Truffaut.
In 2004 was ze nog te zien als Madame Rosmerta in Harry Potter and the Prisoner of Akzaban.
Julie wordt vandaag 75 jaar.
GEFELICITEERD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten